• ontvang onze newsletter
  • Er werd geen enkel artikel gekozen.

Veel voorkomende vragen

Hermès artikelen / Onderhoud en herstelling

+32 (0)2 402 14 74

We zijn bereikbaar van 10.30 tot 18.30 uur van maandag tot vrijdag, van 10.30 tot 18.30, behalve Franse feestdagen, en zaterdag tussen 10 en 18 uur.

neem contact met ons op via e-mail

Hoe kan ik een Hermès artikel laten herstellen?

Ga naar de dichtstbijzijnde Hermès winkel en laat uw product onderzoeken door een van onze verkopers. Hij zal u ook een offerte en een termijn voorstellen voor de beoogde herstelling. U vindt de gegevens van al onze winkels op nl.stores.hermes.com.

Onze klantendienst geeft u graag bijkomende informatie via telefoon of per e-mail via de rubriek "Contact".

Hoe onderhoud ik mijn carré of das van Hermès

Vermijd om uw carrés en dassen te wassen en vertrouw ze toe aan uw stomerij. Let er wel op dat ze zorg dragen van de met hand afgewerkte boord. Denk er bovendien aan dat elke bedrukking op zijde beschadigd kan raken door de regen.

Hou onderhoud ik mijn zilveren juwelen?

U kunt uw juwelen zelf reinigen op voorwaarde dat u een speciaal product gebruikt voor het zilver.
Onze winkels bieden ook een reinigingsdienst aan voor juwelen.
Om roestvorming van uw zilveren juwelen tegen te gaan, raden wij u aan om elk contact met parfum, onderhoudsproducten, bad- of zeewater te vermijden.
Om uw juwelen te beschermen, bewaart u ze best in hun originele doosje, afgeschermd van vochtigheid.

Welke garantie heb ik op mijn Hermès horloge?

Uw Hermès horloge heeft een garantie van twee (2) jaar in de hele wereld. Deze Hermès Garantie loopt vanaf het moment dat u het behoorlijk ingevulde, ondertekende en het Internationale Garantieboekje heeft gekregen voorzien van de aankoopdatum van uw Hermès horloge.
De voordelen van de Hermès Garantie vormen een aanvulling op de rechten en vorderingen binnen het consumentenrecht in uw land. De Hermès Garantie vormt geen enkele uitsluiting, beperking of wijziging op regels van openbare orde of schadeloosstellingen die niet uitgesloten kunnen worden.
Gedurende de twee (2) jaar durende Hermès Garantie, verbindt Hermès zich ertoe om elke productiefout te herstellen, hetzij door uw horloge of het onderdeel in kwestie te herstellen of te vervangen, onder voorbehoud dat Hermès een vraag hiervoor heeft gekregen in de periode van (2) jaar van de Hermès Garantie.
Elke vraag in het kader van de Hermès Garantie moet gericht worden aan de La Montre Hermès agent van uw land of aan de La Montre Hermès vertegenwoordiger op het adres aangegeven in het Internationale Garantieboekje, vergezeld van de Hermès Garantie. Wij raden u aan om uw horloge zorgvuldig te verpakken voor u het aangetekend tegen ontvangstbewijs opstuurt of bij uw Hermès horloge-maker-juwelier binnenbrengt.
Alle transport- of verzendingskosten in verband met een vraag in het kader van de Hermès Garantie zijn voor uw rekening.
Deze Hermès Garantie kan niet doorgegeven worden aan latere eigenaars van uw Hermès horloge.

Beperking van de garantie
Elke schade die voortvloeit uit een herstelling uitgevoerd door niet door Hermès erkende diensten, is niet gedekt en maakt de Hermès Garantie nietig. De Hermès Garantie dekt geen schade voortvloei- end uit ongevallen, nalatigheid of ongeschikte behandeling en meer algemeen in geval van duidelijke indicatie van oneigenlijk of fout gebruik.
Zijn uitgesloten van de Hermès Garantie, de lederen armband en/of het glas van uw Hermès horloge.

Waar laat ik mijn Hermès-horloge repareren?


U kunt uw Hermès-horloge afgeven bij de erkende winkel waar u het hebt gekocht of bij een Hermès-winkel in uw land.
http://en.stores.hermes.com/

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.