Sea, Surf and Fun

Gavroche van 100% zijden twill (45 x 45 cm)
Kleur : blanc/rose/corail

Ontwerp door Filipe Jardim

Ref. : H893161S 09

€ 165,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Kleuren (8)

Kleuren (8)

€ 165,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Filipe Jardim is geboren in Saõ Paulo, in Brazilië. Hij vertrok naar Frankrijk, maar behield zijn voorkeur voor zonnige kleuren, weelderige plantengroei en een bepaalde levensstijl. Tegenwoordig woont hij in Baskenland, aan de Atlantische kust, in Biarritz, dat in Europa de favoriete kustplaats van vrijheidslievende surfers is. Een moment van rust voordat ze weer de golven opgaan: surfboards en de kartelrand van gebladerte wisselen elkaar af in dit ontwerp. Je herkent de hand van de meester aan de levendige penseelstreek en het vrije gebruik van gekleurde vlakken. De tweede carré die Filipe Jardim voor het Huis ontwierp, straalt door zijn kleurrijke ontwerp volop energie uit.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H893161S 09, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.