Rosace de Janos Ber

Carré-sjaal van 100% zijden twill (90 x 90 cm)
Kleur : quetsche/blanc/rouge/noir

Ontwerp door Janos Ber

Ref. : H003102S 17

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (5)

Knopen

Kleuren (5)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Janos Bers wordt in 1937 geboren in Boedapest. Als hij twintig is, gaat hij in Parijs wonen. Zijn ontmoeting met Simon Hantaï en de ontdekking van de Amerikaanse naoorlogse school brengen een omslag in zijn kunst teweeg, net als de schilderijen en geschriften van Matisse. Hij vertelt over het rozet dat het thema van deze zijden carré werd: "Het penseel trekt lijnen over een papieren vierkant, lijnen van kleur die elkaar volgen, naderen, uiteenwijken, en die de leegte die ze scheidt, nooit vergeten. Ze zijn er slechts om het wit tot leven te wekken, als een ademhaling, een hartslag. Het is eenvoudig, te eenvoudig zelfs. Dus de schaar scheidt ze, knipt ze in tweeën, van de ene hoek naar de andere (...). Kijk, het lijkt ergens op, een bloem, een roos... Het is een rozet! "

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003102S 17, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.