Robe du Soir

Parelcarré van 100% zijde (90 x 90 cm)
Kleur : menthe/marine/encre/blanc

Ontwerp door Florence Manlik

Ref. : H593174S 13

€ 2.280,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Knopen

€ 2.280,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Passementerie speelde in de geschiedenis van de carrés van het Huis al in heel wat fraaie ontwerpen een rol. De kunst van het versieren van textiel biedt oneindig veel mogelijkheden om zelfs van de eenvoudigste stof een weelderige creatie te maken. De virtuoze ontwerpster Florence Manlik maakte met koordjes, galons, biezen enz. het portret van een paard. Een verfijnd, subtiel portret waarin het spel van vormen voor een visueel en esthetisch effect zorgt.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H593174S 13, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.