Mors et Gourmettes Vichy

Carré-sjaal van 100% zijden twill (90 x 90 cm)
Kleur : menthe/ciel/bleu azur/blanc

Ontwerp door Henri d'Origny

Ref. : H003206S 06

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (2)

Knopen

Kleuren (2)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Als hij aan het ontwerp van deze carré begint, een klassieker van het Huis die in 1961 voor het eerst verscheen, laat Henri d'Origny zich inspireren door een set bitten en kinkettingen uit het Frankrijk, Italië en Spanje van de zestiende eeuw. In die tijd werd er vooral paardgereden tijdens de jacht of oorlogsvoering, maar langzamerhand wordt het ook steeds meer een kunstvorm. In heel Europa worden rijscholen opgericht en rijinstructies zijn gericht op een harmonieuze verstandhouding tussen paard en ruiter. Deze compositie borduurt hier met zijn sobere, kalme en evenwichtige ontwerp op voort. In deze moderne uitvoering werd het ontwerp tegen een achtergrond van klassieke, tweekleurige Vichy-ruitjes geplaatst.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003206S 06, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.