Tatersale

Ruitvormige sjaal 70% kasjmier 30% zijde (114 x 48 cm)
Kleur : rouge/blanc/vert

Ontwerp door Henri d'Origny

Ref. : H471657S 04

€ 390,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Kleuren (5)

Kleuren (5)

€ 390,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Vier hoofden komen tegenover elkaar te staan op een geruit laken. De paardenhoofden zijn zorgvuldig geplaatst, voorzien van geknoopte kragen en worden getransformeerd in stijlvolle figuren. Deze carré is genoemd naar Tattersalls, het meest prestigieuze veilinghuis voor paarden opgericht in 1766. Hij draagt een van de vele verschillende schrijfwijzen van de familienaam, die in de loop der eeuw zoals zovele andere is veranderd. Het eenvoudige, precieze, gestructureerde ontwerp toont de masse tuigonderdelen die gebruikt worden voor de presentatie van paarden: stoffen riemen, stalen bitten, lederen garelen… De paardenkunst heeft een echt arsenaal nodig dat Henri d’Originy omvormt tot aantrekkelijke, geometrische composities van decoratieve motieven die soms zwaaien als arabesken, soms rustig en beheerst, netjes in vierkanten zoals hier op deze carré. Ontwerp van Henri d’Origny

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H471657S 04, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.