Fouets et Badines Tattoo

Zeer grote carré-sjaal van 100% zijden Quadrige-twill (140 x 140 cm)
Kleur : fuchsia/blanc

Ontwerp door Virginie Jamin

Ref. : H363116S 06

€ 705,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (3)

Knopen

Kleuren (3)

€ 705,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

“Teken een carré”, een mooie titel voor een wedstrijd. In 2013 organiseert Hermès een atelier met de ENSAD (hogeschool voor decoratieve kunsten) in Parijs. Nadat de studenten eerst werden ondergedompeld in de wereld van het huis, ontdekten ze een zin die in het thema van dit jaar weerklinkt: flaneren. Extract uit “Confessions”, autobiografie van Jean-Jacques Rousseau: “Ik vind het heerlijk om niets te doen, om met honderd dingen te beginnen en niets af te maken, om te doen en laten wat ik wil, om op elk moment van plan te veranderen, om een vlieg in al haar allure te volgen, om een rots te verplaatsen om te kijken wat eronder ligt...” In januari 2014 werden er drie projecten uitgekozen. Zoals “Les Confessions” van Flavia Zorilla Drago, een mooie sarabande met een vrije en speelse geest. De woorden van Rousseau zwaaien rond, de letters dansen tussen een groot aantal fictieve figuren.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H363116S 06, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.