Fouets et Badines

Sjaal 70% kasjmier 30% zijde (140 x 140 cm)
Kleur : quetsche/blanc/bleu/orange

Ontwerp door Virginie Jamin

Ref. : H243116S 12

€ 930,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (5)

Knopen

Kleuren (5)

€ 930,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Virginie Jamin put vaak inspiratie uit de collectie van Émile Hermès. Als expert op het gebied van zorgvuldig gerangschikte composities, ontdekt de artiest bij elk bezoek weer inspirerende objecten die als motief op haar volgende carré-sjaal terugkomen. Dit keer liet ze haar keus vallen op een zogenaamd 'colportagealbum' uit het begin van de negentiende eeuw. Daarin zitten jachtzwepen, postiljonzwepen, rijzweepjes en andere stukken uit de collectie. Met haar verbeelding maakt ze het geheel af, in een compositie van gevlochten leer, houtsnijwerk, en bewerkt ivoor. Een slingerend netwerk van gespen en lederen banden vormen een schril contrast met de strikte diagonalen van mouwen die versierd zijn met strak in het gelid geplaatste bollen, hondenkoppen of paardenhoofden.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H243116S 12, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.