Le Grand Prix du Faubourg

Carré-sjaal van 100% zijden twill (90 x 90 cm)
Kleur : menthe/bleu azur/bleu jean/blanc

Ontwerp door Ugo Gattoni

Ref. : H003166S 15

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (7)

Knopen

Kleuren (7)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Ugo Gattoni is dol op visuele spelletjes en optische kunststukjes. Met zijn uiterst nauwkeurige hand van tekenen en zijn fantasierijke geest creëert hij wervelende droomwerelden waarvan elk deel een bijzonder, verrassend detail bevat. Een ontwerp als "Een dromerige reis door een sprookjeslandschap". Alle tijdperken waarin het Huis in deze Parijse straat gevestigd was, komen in een extravagante optocht voorbij. Architectuur, publicaties, verhalen en anekdotes uit elke periode wisselen elkaar af. In de bocht van de Rue Faubourg verschijnt een kleurrijke, feestelijke dynamische menigte. Wielrenners die worden toegejuicht, vliegende boten, zeppelins en luchtballonnen vullen de open ruimtes in deze carré.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003166S 15, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.