Duo d'Etriers

Sjaal 70% kasjmier 30% zijde (140 x 140 cm)
Kleur : blanc/rose/vert

Ontwerp door Virginie Jamin/Françoise de la Perrière

Ref. : H243141S 16

€ 930,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (6)

Knopen

Kleuren (6)

€ 930,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Étriers en "Concours d’étriers": twee carré-sjaals en twee stijlen in een dialoog. Françoise de la Perrière en Virginie Jamin bogen zich beiden, in verschillende tijdperken, over hetzelfde onderwerp met paardensport als focus. Bedien kozen uit de collectie van Émile Hermès de mooiste of bijzonderste stijgbeugels, afkomstig uit de hele wereld, uit de achttiende, negentiende of twintigste eeuw. Sober gedecoreerd of rijk versierd: al deze objecten voldoen perfect aan hun functie. Aan die perfectie ontlenen ze hun plekje in de collectie. In het midden van de compositie: een cirkel die uit de carré van Françoise de la Perrière werd gesneden.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H243141S 16, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.