Les trésors d'un Artiste

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : ciel/turquoise/rose

Ontwerp door Pierre Marie

Ref. : H003119S 14

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (4)

Knopen

Kleuren (4)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

In het centrum van deze compositie bevindt zich een zeer fraai stuk uit de collectie van Émile Hermès. De verfkist uit de negentiende eeuw, het tijdperk van de romantiek, behoorde ongetwijfeld toe aan een landschapsschilder, die eropuit trok om het perfecte onderwerp voor een schilderij te vinden. De smaakvol en slim vormgegeven kist bevat alles wat de schilder nodig had bij zijn zoektocht naar eenwording met de natuur. Napjes aquarelverf, flesjes pigment, zegelwas, penselen, houtskool, ganzenveren, mes, graveerstiften, krabber, liniaal, een papiersnijder van paarlemoer en verguld zilver, een witmarmeren palet, een stamper van gegraveerd glas, kommetjes... en een paar verftubes, die nog niet zo lang geleden, in 1841, werden uitgevonden. Elk object heeft zijn eigen plaats in een vakje, een laatje of een zakje. De schoonheid van deze citroenhouten kist zit hem zowel in zijn uiterlijk als in de intelligente vormgeving.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003119S 14, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.