H Harnais de Cabriolet

Carré-sjaal van 70% kasjmier en 30% zijde (100 x 100 cm)

Voor dit profiel van een elegant toppaard, verfraaid met lederen en metalen accenten, inspireerde Cyrille Diatkine zich op een illustratie uit een zadelcatalogus uit de collectie van Emile Hermès. Het geheel is tegen een groot formaat visgraatachtergrond afgebeeld.

Kleur : marron/kaki/lie de vin

Ref. : H103160T 07

€ 650,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Kleuren (4)

Kleuren (4)

€ 650,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Geïnspireerd op een lithografie in een boek uit het Émile Hermès-museum combineert C. Diatkine klassiek paardentuig met een visgraatmotief op de achtergrond.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H103160T 07, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten. Laat het reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.