• Er werd geen enkel artikel gekozen.

Veel voorkomende vragen

Uw bestelling / Betaling

+32 (0)2 402 14 74

We zijn bereikbaar van 10.30 tot 18.30 uur van maandag tot vrijdag, van 10.30 tot 18.30, behalve Franse feestdagen, en zaterdag tussen 10 en 18 uur.

neem contact met ons op via e-mail

Welke betaalmethodes worden er op de website Hermes.com geaccepteerd?

U kunt uw aankopen uitsluitend met de volgende krediet- of betaalkaarten betalen: Visa®, MasterCard®, American Express®. U dient uw kaartnummer, de vervaldatum van uw kaart en het cryptogram op de daarvoor bestemde pagina in te vullen.

Bovendien zal, naar gelang het type kaart dat u gebruikt, uw transactie door het 3D Secure-systeem worden bevestigd en beveiligd. Hierna dient u een unieke code in te vullen om uw bestelling af te ronden. Voor meer informatie over het 3D Secure-systeem gaat u naar de vraag "Waar dient 3D Secure voor? Hoe betaal ik met dit systeem?"

Kan ik veilig betalen?

Alle transacties op de website Hermes.com zijn beveiligd. De aanwezigheid van een hangslot naast het pagina-adres dat begint met "https" geeft aan dat u in een beveiligde omgeving zit.

Bovendien verscherpen wij de veiligheid van de betalingen dankzij het 3D Secure-systeem voor de Visa®-, MasterCard®- en American Express®-kaarten die ermee uitgerust zijn, met de diensten van "Verified by Visa®", "MasterCard® SecureCode" en "American Express SafeKey®". Voor meer informatie over het 3D Secure-systeem gaat u naar de vraag "Waar dient 3D Secure voor? Hoe betaal ik met dit systeem?"

Daarnaast heeft HERMÈS INTERNATIONAL veiligheidsmaatregelen getroffen om de persoonlijke informatie die u communiceert te beschermen tegen onbevoegde toegang en gebruik. Ga er echter van uit dat de gegevensoverdracht op internet nooit 100% zeker is en dat alle online gecommuniceerde informatie potentieel verzameld en gebruikt kan worden door andere personen dan de bestemde ontvangers.

Waar dient 3D Secure voor? Hoe betaal ik met dit systeem?

De betalingen met Visa®, MasterCard® en American Express® worden dankzij het 3D Secure-systeem bevestigd en beveiligd. Deze functie is eveneens bekend onder de namen "Verified by Visa®", "MasterCard® SecureCode" of "American Express SafeKey®". Tijdens de betaling vraagt de bank persoonsgegevens aan de internetbezoeker om de identiteit van de kaarthouder te controleren en de transactie te bevestigen.

Hoe betaal ik met 3D Secure op Hermes.com?

Als deze functie op uw kaart is geactiveerd, verschijnt er na bevestiging van uw bankgegevens (kaartnummer, vervaldatum en cryptogram), een nieuwe pagina waarop u de door uw bank gevraagde persoonsgegevens dient in te vullen. Deze informatie kan: can be:
- het antwoord op een persoonlijke vraag zijn
- een wachtwoord dat u eerder hebt gekozen,
- een code die u per sms ontvangt,
- uw geboortedatum...

Zodra de ingevoerde 3D Secure-code door uw bank is bevestigd, wordt uw bestelling afgerond. U ontvangt dan een bevestigingsmail. De authentificatie verschilt per bank. Voor meer informatie over uw 3D Secure-code nodigen wij u uit om rechtstreeks contact met uw bank op te nemen.

Aanvaarden jullie internationale betaalkaarten? Leveren jullie over de hele wereld?

Wij aanvaarden internationale kredietkaarten. Vul bij uw bestelling uw internationale factuuradres in dat gekoppeld is aan uw kredietkaart.

Wanneer wordt mijn kredietkaart gedebiteerd?

De kaarten of andere betaalmiddelen worden niet gedebiteerd zolang de bestelling niet aanvaard en verstuurd is. Het is echter mogelijk dat op uw kaart of ander betaalmiddel het bedrag gereserveerd is vanaf de bestelling is doorgevoerd.

Wat betekent de veiligheidscode van mijn kredietkaart?

Een unieke code van 3 of 4 cijfers beveiligt de postordertransacties.

Deze code komt voor:
- hetzij achteraan uw kredietkaart in het handtekeningveld. Het bestaat uit 3 cijfers (vb: Visa of MasterCard).
- hetzij aan de voorzijde en onder uw kaartnummer. Dan bestaat het uit 4 cijfers (vb: American Express).